18 Oca 2009

Extazi

Uzun zamandır yazmak istediğim bir yazı vardı sana.. Aslında bir çok var.. Şimdi bir tanesini anlatacağım ama sırada I-pod mevzum ve Hügo ile münasebetlerim var.. Ne zaman vakit bulur onlardan bahsederim bilemiyorum ama yazacağım bir gün inanıyorum. Şimdi bahsetmek istediğim yazıdan da ne zaman neyden sonra bahsetmek istediğimi hatırlamıyorum açıkçası. Ekstasi tabletlerinin ne kadar çeşit çeşit olduklarını fark ettim ben günlük. Hayatımda hiç ekstasi görmemiş biri olarak bundan bahsetmem ve dalga geçmem ne kadar doğru bilemiyorum ama çok komikler, seninle de paylaşmak istedim.




Ya "Marry Me" yazan ekstasi olur mu ya? Al bunu, evlen benimle, ohhhh, eller havaya sonraaa.. Bir de bunun fotoğrafını çekmişler haber sitesine koymak için.. Bence komik..


Bu hapların çeşit çeşit olduklarını en iyi gösteren resim bence bu. Yani ben bunu buldum, baktım, inceledim, pek ilginç geldi.. Özellikle Mc Donald's ekstasisi de ayrı bir olay.. Acaba genç türksellilere bir alana bir bedava veriyorlar mı? Bunlar sorulması gereken sorularrr...

1 yorum:

  1. 1 alana değilde 5 6 tane alana weriyolardır galibaa :):):):):):):):)

    YanıtlaSil