30 May 2009

KQ iş değiştirir.. Farkındalıkları azalır.. KQ List azalır çünkü dinlediği şarkılar azalır.. Yaptıkları azalır ve dolayısıyla yazdıkları azalır..

21 May 2009

Nörovizyon


Bu nasıl bir başlıktır günlük? Kim kime verdi?'ye karşılık "Ne verdi?" diye sormazlar mı? Ben olsam sorarım, haberin üzerine basar şu listeyi de bulurum;
Türkiye - Azerbaycan’a
Azerbaycan - Türkiye’ye
G. Kıbrıs - Yunanistan’a
Yunanistan - G. Kıbrıs’a
Andora - İspanya’ya
İskandinav ülkeleri:
İsveç - Norveç’e
Danimarka - Norveç’e
İzlanda - Norveç’e
Finlandiya - Estonya
İrlanda - İzlanda’ya
Hollanda - Norveç’e

Balkan Ülkeleri:
Bulgaristan - Yunanistan’a
Makedonya - Türkiye’ye
Sırbistan - Bosna Hersek’e
Bosna-Hersek - Hırvatistan’a
Romanya - Moldovya’ya
Moldovya - Romanya’ya
Arnavutluk - Yunanistan’a
Karadağ - Bosna Hersek’e
Hırvatistan - Bosna Hersek’e

5 May 2009

Başlıkları alt alta okumak

Facebook'un küçük oyunları işte.. Kader, kısmet böyle şeyler.. Fiyuu.. Fiyuu nedir, "Fiyuu" ıslık çalma efektidir. Bunu yapan bir smiley'im vardı msn'de, formattan sonra mefta oldu.. Onu aldığım arkadaşım da format attı bilgisayarına.. Dımdızlak kaldık ortada günlük.. Fiyuusuz.. Mutsuz... Umutsuz.. Huzursuz.. Zaten benden habersiz buluşuyorlar onlar.. Konuşmayacağım bir daha onlarla, küstüm.. Hiç de yapım değil ama küstüm.. Kimse gönlümü almaya da çalışmıyor, bir de üzerine alındım.. Hıhh.. Hıhh mı ne? "Hıhh" da trip atma efekti.. Bunu yapan smiley'im vardı, hala var.. Aynı arkadaşımdan almıştım bu smiley'i de.. Ööyle işte.. Kısmet..

3 May 2009

İTÜ tü maaşallah

Süper bir organizasyondu gerçekten. Ben 2 Mayıs 19.00-21.00arası oradaydım. Hatta sahnedeydim günlük ve gözlemlediğim kadarıyla neredeyse hiç sorun yaşanmadı organizasyonda.. Tabii İTÜ ekibi daha iyi bilir ne olup bittiğini ama ben görevli arkadaşları ve dans&cimnastik kulübünü tebrik ediyorum. Cidden.. Valla.. Bi de mecik necmi kafamı okşadı benim, kafamı demire vurdum falan.. Ne alaka, kel olanından..